De ervaring van Rob en Bianca

Voor ons was 6 jaar geleden de keuze voor de Meule als basisschool voor onze dochter Jacky de beste keuze, omdat in eerste instantie de kernwaarden als vreedzame, gezonde en sportieve school meteen opvielen. Dat is ook daadwerkelijk zo. Dat onze keuze van destijds nog steeds goed en juist voelt komt omdat is gebleken dat naast deze kernwaarden ook de betrokkenheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van directie en team voor iedere leerling duidelijk merkbaar is. De open communicatie met zowel ouder als leerling waarbij het team denkt in oplossingen, maakt dat de school het beste haalt uit ieder kind.

Onze dochter heeft door de multi culturele samenstelling van haar klas al veel geleerd van andere culturen. Zo heeft ze bijvoorbeeld al wat woordjes Spaans en Engels geleerd en kennisgemaakt met wereldse hapjes tijdens gezamenlijke lunch in de klas.  Ook het continue rooster dat de Meule hanteert, waardoor Jacky elke schooldag om 14 uur klaar is, vinden we fijn.

Maar de belangrijkste reden dat we blij zijn met onze keuze voor de Meule is dat onze dochter Jacky al zes jaar met heel plezier naar school gaat.

Rob en Bianca, ouders van Jacky 

Cookie instellingen